Bmedic - Celoroční přípravný kurz 2017/2018

Článek jsem chtěla napsat až o prázdninách, ale vzhledem k tomu, že je o kurz velký zájem a místa rychle mizí jsem se rozhodla, že ho zveřejním už teď.

Letos se opět otevírá CELOROČNÍ PŘÍPRAVNÝ KURZ od Bmedic.
Psala jsem o nich minulý rok docela dost podrobný článek a pořád si myslím, že jsou skvělí. V průběhu prázdnin zde přibudou i recenze od lidí, kteří jejich kurzy absolvovali, a kteří můžou objektivně posoudit kvalitu výuky a to, co jim kurzy daly či nedaly. Já zde mám pro vás zatím takovou malou ochutnávku:

Nejdříve jsem se hodně rozmýšlela, jaké to tam bude. Kurzy byly o 1000 Kč dražší než kurzy přímo Masaryčky. Nakonec jsem se rozhodla do toho investovat kvůli malému počtu lidí ve skupinkách (cca 12) a tomu, že to učí medici, kteří ty přijímačky dělali a chápou, jak se cítíme.
Tyto kurzy mě vážně nezklamaly. Dělali jsme různé testy se záludnými otázkami a kdykoliv jsem se mohla na cokoliv zeptat, klidně i 3x. Všichni byli ochotní mi to vysvětlit.
Předtím jsem to nevěděla, ale kurzy jsme měli i častěji než na Masaryčce, takže mě to jen utvrdilo ve správné volbě. Samozřejmě jsme měli neustále k dispozici materiály k učení (které jsou velmi pěkně zpracované). Plus ještě k tomu všemu byla v ceně i učebnice s testovými otázkami a závěrem kurzu přijímací zkoušky nanečisto. 
Já osobně jsem dosáhla svého cíle a myslím, že mi k tomu kurzy velmi pomohly

Všechny detaily o kurzu najdete na oficiálních stránkách www.bmedic.cz a zde přikládám článek, který jsem o kurzech psala minulý rok klik .

!!!POZOR!!!

I letos platí promo kód - pokud si objednáte Celoroční kurz od Bmedic (cena 6900 Kč) a zadáte do poznámky při objednávce "StayNadšená", obdržíte slevu 500 Kč - konečná cena tedy bude 6400 Kč.

Nabídka je časově omezená - platí pouze do konce srpna.

SOBOTNÍ KURZ JE JIŽ NAPLNĚN, PROMO KÓD NELZE VYUŽÍT NA JINÉ KURZY!

Sobotní kurz je sice naplněný, ale pravděpodobně se bude otevírat další kurz v jiný den, takže pokud máte stále zájem, určitě sledujte oficiální stránky kurzu www.bmedic.cz - je zde také možnost nechat si poslat informace přímo na email :)

Přeji vám, ať jsou kurzy k užitku a pomůžou vám při učení na přijímačky!!! 

Zatím Nadšená

Komentáře

  1. Ja byV na ty kurzy šla, ale rodiče řekli, že bude lepší, když se budu učit doma, když jsem už byla na kurzech na masarycce tento rok (příští rok maturita a prijimacky). Dají se prijimacky zvládnout i jen doma společně s doporučenou literaturou?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čauky 😊 Kurzy Bmedic jsou už stejně bohužel plné, ale v současné době se lektoři snaží zajistit zvýšení kapacity, tak uvidíme. Určitě se dá naučit se na přijímačky jen doma, jenže ne každému to jde a ne každý na to je. Já tě neznám, nedokážu odhadnout co je v tvých silách a jak na tom jsi a budeš, musíš si to rozhodnout a tak nějak rozumně rozvrhnout na příští rok sama. Každopádne držím moc palce!!😊

      Vymazat
  2. Zítra držím palce :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat