"Skripta" do biochemie

Protože přijímačky se blíží a lehké to opravdu nebude. 
Tím, že si volíte studium medicíny neděláte to, co je snadné, ale to, co je (pro Vás) správné ♥
Občas to bude boj, občas budete na dně, brečet, ale vy všechno, co na světe chcete, můžete zvládnout, je to ve Vašich schopnostech, jen je musíte objevit a rozvinout a nepoddávat se strachu s smutku.

A pokud potřebujete tuto cestu usnadnit, pak jsem tady já.


Plním své sliby a skripta jsou konečně na světě!

Musím zdůraznit, i když je to napsané v úvodu, že si na ně nevyhrazuji autorská práva, protože jsem převážně čerpala z internetových zdrojů, primárně pak z prezentací Biochemického ústavu Lékařské fakulty Masarykovi univerzity. Tyto prezentace jsou také uvedené na konci na seznamu zdrojů.

Pokud byste (jak píšu v úvodu) objevili nějakou chybičku, které tam samozřejmě být můžou (a nebude tam jedna), budu moc ráda, když mi napíšete na email zatimnadsena1@gmail.com , do předmětu napište "Oprava skript" a já už budu vědět, o co jde a pokusím se to co nejdříve opravit a opět zveřejnit. 

Postupem času (možná o prázdninách), dojde také na jejich opravu a revizi lidmi, kteří jsou na tom s chemií rozhodně líp než já a koncem léta by měla vyjít jejich "opravená verze".
Neočekávám, že by se v nich vyskytovaly nějaké zásadní faktické chyby, takže si myslím, že Vám dobře poslouží i tato neopravená verze.

Nebudu Vás dál napínat, prozradím jen to, že co je pro Vás opravdu důležité, je zvýrazněno červeně a bezpodmínečně to musíte vědět + na Vás čeká překvapení :)

Heslo: scripta2017

Skripta, kromě mě, ještě nikdo jiný nečetl. Dnes mají svou premiéru a já doufám, že si to užijete! 

S láskou, Zatím nadšená ♥


P.S.: Tentokrát fakt budu hrozně ráda za JAKÝKOLIV feedback, reakce, komentáře, pochvaly, hejty, VŠECHNO. Nebojte se psát do komentářů, do directu, na mail či na ask.

Děkuji ♥

Komentáře

  1. Čekám na to hrozně dlouho a konečně je to tady! Zatím jsem to sice stihla jen proletět a přečíst úvodní stránku, ale už teď tě za to miluju! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně moc děkujeme, jsi zlatá ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  3. Děkujeme moc, jsi naše zlatíčko <3 :*

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi úžasná!

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji ti za to že tu jsi pro nás, jsi fakt poklad ♥ s těmito skripty snad biochemku na přijímačkách zvládnu levou zadní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že zvládneš!! :) Děkuju za Vás, jste taky skvělí!! ♥

      Vymazat
  6. Děkuji velice mooc! Jsem ti hrozně vděčná!:) Karma ti to vrátíí(v dobrém)!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba úspěšnou zkouškou z fyzioly a biochemky? :D Byla bych ráda!! Ale ne, kvůli tomu to nedělám :)) Snad dobře poslouží!

      Vymazat
  7. Děkuji mnohokrát! :) Jsi zlatíčko! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju hrozně moc. Jsi naprosto úžasný. V září jsem objevila tvůj blog a od te doby sem chodím kdykoliv potřebuju motivaci k učení se na prijmacky. Takže ještě jednou díky ☺

    OdpovědětVymazat
  9. Ty skripta jsou super, je tam vše, v čem ještě nemám jasno, díky moc. Stejně tak díky za tvou biologii člověka, je velmi dobrá. Možná se na toho zubaře přece jenom dostanu :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Chci ti moc poděkovat za tato skripta. Učím se z nich na test do školy (i na přijímačky :)), kde jsem prvně vůbec netušila, která bije, až teď za pomoci tvých skript mi to začíná dávat větší smysl. Díky :) <3

    OdpovědětVymazat

Okomentovat